bugün

entry'ler (654)

beni yurtdışına fırlatın

Var mı arkadaşlar bana yurtdışından istek atabilecekkk:)

beni yurtdışına fırlatın

Arkadaşlar bu başlığı açtım. Çünkü hem yolun başında, hem sonundayım. Bir insan 24.5 yaşında tükenir mi kardeşim ya. Bir firmada kalite mühendisi olarak görev yapıyorum ve aldığım maaşla kendimi geçindiremiyorum. Bakın dostlarım ülkemiz çok güzel, çokta seviyorum ama ekonomik açıdan düşük gelir düzeyindeki insanlarda son derece toksik bir etki oluşturuyor. Keşke her şey daha iyi olsa, vergi borçlarını affeden devlet bizim gibi gençlerin kredi borcuna da insaf etse. Taksim meydanına gittiğimiz zaman arap, japon ve bilimum kardeşlerimiz ordaki lüks yerlerde takılırken biz kızılkayalardan ıslak hamburger yemeye mahkum olmasak. Vatanımı çok seviyorum ve burada hizmet etmenin beni memnun edeceğini düşünüyorum derdim hep. Hala çok seviyorum fakat bu koşullarda memnuniyet duygum sıfır. Başınızı şişirdiysem kusurabakmayın tekrardan. Esen kalın dostlar.
Tanım girmek gerekirse de. Son zamanlarda yazarın beynini kurcalayan cümle.

yazarların okudukları bölüm hakkındaki düşünceleri

is pas kir.

cennete girme yolları

Merak ettiğim bir sorudur. Sadece iyi bir insan olmak kafi midir?

isim seçme şansı olsa seçilecek isim

Bir sorudur. Benim ismimden her 5 kişiden 7 sinde olduğu için gına getirmiştir. Anne ve babam gerçekten çok yaratıcılarmış. Eğer şimdiki ismimde olmasaydım deniz ismini seçerdim.

yazın en ferahlatan içeceklerini birlikte seçelim

Benim için koladır. Gerçi kola içe içe 2345726 kilo oldum o ayrı mevzu ama tabiki bendeniz muhteşem über zekamı kullanarak son zamanlarda şekersiz kolaya başlamış bulunuyorum. Bir nevi diyet, anlayamazsınız....

kocaeli üniversitesi

Canım üniversitem diyebilmeyi isteyeceğim ama diyemeyeceğim üniversite. Tamam büyüktür civarında kafeler vs vardır ama dağdasın be arkadaşım. Bu okuldaki en büyük sevinçlerim her yıl sonu bir sınıf daha atlıyor olma ve buradaki sona bir adım daha yaklaşmamdır diyebilirim. Öyle aman aman da bir arkadaş ortamı yakalanmıyor, tanıdığım hemen hemen herkes çıkar ilişkisi üzerine kurmuş sahte dostluklarını. Bana mı hep böyle insanlar geliyor bilemiyorum tabi. He merak eden olursa diye makina mühendisliğinde azınlık olan biriyim.

yazarların okuduğu üniversite

Kocaeli üniversitesi. Umuttepe de kertenkele, köpek ve zaman zaman inek arkadaşlarımla beraber dağda öğrenim görüyoruz.

kafa dengi bir arkadaşa sahip olamamak

Bu benim üzerimdeki kara buluttur. Erkek arkadaşımdan başka bir şey yapmaktan hoşlandığım kimse yoktur sanırım. O kadar isterim ki yakın kız arkadaşlarım olsun gezelim dolaşalım sohbet edelim. Ilkokul arkadaşlarım var ve belli bir yerden sonra hayat görüşlerimiz ayrılmaya başladı. Kendimi tam olarak loser hissediyorum, bu kafa yapımı erkek arkadaşıma bazen açıyorum ama bu karamsarlıkla onunla da aram açılmasından korkuyorum. Esasen kendi içime dönüp bakmayali uzun zaman oldu, neler yapabileceğimi hobilerimi kapasitemi unuttum bile sayılabilir. Artık onu da yapamıyorum korkuyorum çekiniyorum bir şey beni engelliyor. Sahiden instagramda gördüğümüz canım kankam birtanecik dostum temalı postlar gerçek mi a dostlar? Bu durum kafamı meşgul ediyor yanlızlıktan korkuyorum. Üniversitede de aynı durum geçerli ortamim genelde erkek ve bir kız arkadaşa ihtiyaç duyuyorum çoğu zaman. Çok fazla kazık yedim o yüzden de bir çekince var. Böyle allak bullak şeyler. Içini kusma başlığı olmuş olabilir bu, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

kocaeli üniversitesi vs itü

Mühendislik konusunda artı ve eksileri nelerdir versusu. Bence kendini yetistirince her yer aynı.

ölürken dinlenecek müzik

O sen olsan bari-Aleyna Tilkiş.

dost diye bir şey var mı gerçekten

Gerçekten var da bana mı denk gelmiyor hep iki yüzlü sinsi bok beyinli insanlar çıkıyor karşıma. Sonra harcıyorlar iki dakikada. Insanların çoğu çıkarcı, işine yaradığınız kadar varsınız onların hayatında...

universitede samimi arkadaşı olmayan insan

Ne kadar üzücü de olsa benimdir o. Bir çok arkadaşım var ama kendimi hiç birine yeterince yakın hissedemiyorum güvenemiyorum insanlara bakıyorum sanki herkes mükemmel dostmuş edasıyla geziyor. Çok üzülüyorum be sözlük altı üstü güvenebilecek hemcinsim bir dost arıyorum çok mu zor?

bir kadın bir erkekten ne bekler

Sevgi sadakat vs.

kızlara yakışmayan iki şey

Semt oturuşu teşkovari tavırlar (bkz: ben)

3 kelime ile üzücü bir şeyler yaz

Kulak burun boğaz.

bugün ben doğdum

Evet arkadaşlar dünyanın 8.harikası olarak doğmuş bulunmaktayım 22 yıl önce.

bugün benim domgünüm

Evet 22 olmanın buruk bir sevinci içerisindeyim. Ne ara bu kadar büyüdüm bilmiyorum. Artık hayata çok fazla ilgi duymuyorum sanırım.

sucuklu yumurta yaparken sucukları bölen kürt

Acaba dünyada sizden daha embesil insanlar var mı? Yazmak için yazmayın.

sizin sevdiğiniz mi sizi seven mi

ikisi de aynı kişi olduğundan bir problem olmuyor.